Relocation, flytting, kontorflytting, og lagringTeam Relocations er tidligere kjent under merkevaren Majortrans Flytteservice. Vi tilbyr løsninger for deg som har behov for relocation eller som har noe du skal ha flyttet eller lagret, til konkurransedyktige priser.

Lokale og nasjonale flyttinger i Norge

Benytter du Team Relocations kan du være sikker på at flyttingen blir gjennomført på den mest effektive måten. Hos oss får du tett oppfølgning fra start til slutt. Vi legger vekt på høy kvalitet og erfarent mannskap når vi planlegger flytting for deg.

Internasjonale flyttinger

Team Relocations er det største selskapet Norge på internasjonale flyttinger. I Europa har vi 34 egne kontorer i 12 land i tillegg til at vi er del av det globale nettverket Allied International. Nettverket består av selskap som er sertifisert i henhold til en global standard på kvalitet.

Kontorflytting

Vi hjelper både store og små bedrifter med kontor- og industriflytting på en effektiv og tidsbesparende måte. Slike oppdrag krever god planlegging, koordinering og logistikk – har du oppdraget så har vi kompetansen. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Team Relocations

Ankerveien 209
1359 Eiksmarka
www.teamrelocations.no