Flyttebyrå Oslo

FLYTTEBYRÅ OSLO

Flyttefirma Oslo er et flyttebyrå med hovedkontor sentralt på Majorstuen, i Oslo. Vi er totalleverandør av flyttetjenester for private og bedrifter og tilbyr sådan et bredt spekter av tjenester for våre kunder som er på flyttefot. Administrasjonen drives av erfarne folk som innehar relevant utdanning innen økonomi og ledelse.

Flyttebyrå Oslo – Kontorflytting

Vi utfører alle typer kontorflyttinger og kan også leie ut mannskap til interne flyttinger. Gjennom mange år i bransjen har vi utført både enkle såvel som mer kompliserte flytteoppdrag og innehar nødvendig kompetanse og utstyr til en trygg og effektiv flytting av bedriften.

Pianoflytting

Teknikk, nødvendig utstyr og erfaring – kombinert med sterke flyttekarer er nøkkelen til en trygg og skånsom pianoflytt. Vi flytter pianoer, arkivskap, safer m.m. Ta gjerne kontakt med oss for et hyggelig pristilbud på pianoflytting.

Søppelkjøring

Vil du kvitte deg med grovavfall, gamle møbler og ting du ikke har bruk for på loftet eller i garasjen? Vi påtar oss oppdrag med å rydde dødsbo og henter grovavfall til bortkjøring på miljøvennlig avfallsstasjon.

Sameier og borettslag

Vi har faste avtaler med borettslag i Oslo der vi fungerer som en mobil vaktmester. Vi leverer alt fra skreddersydde løsninger fullstendig tilpasset deres behov, krav og ønsker. Eiendomsdrift til bedrifter, spar penger ved sykdom.

Lagerhotell Oslo

Ved siden av våre flyttetjenester har vi selvsagt også muligheten til å tilby deg korttids- eller langtidslagring. Tilgang hele året, kamera og adgangskontroll, bemannet på dagtid og lørdager og flere ulike lagerrom å velge mellom, fra 1 kvadrat til 20 kvadrat.

Når trenger man lagring?  Ved mellomlagring, før man skal inn i ny bolig, når man skal rydde unna for visning, ved lengre utenlandsopphold, eller man flytter til en mindre bolig.

Flyttebyrå Oslo
Oscars gate 19, 0352 Oslo
Telefon 934 64 220
www.flyttefirmaoslo.no